Hårfjerning

Hårfjerning Horsens - Skånsom behandling

Hos Liseminde Hudpleje tilbyder vi professionel hårfjerning i vores klinik. Liseminde Hudpleje ligger ved Silkeborg/Horsens landevej blot 5 km fra Bryrup, og er derfor nem at komme til, hvis du bor i området.

Vores behandlinger

En behandling hos Liseminde Hudpleje foregår altid inden for de bedste rammer og med de bedste produkter. Hos Liseminde Hudpleje nær Horsens tilbyder vi hårfjerningsbehandlinger, som tager hensyn til din hud, samtidig med at resultatet bliver flot. En hårfjerning kan være hård mod huden, og derfor er det vigtigt at gøre det så skånsomt som muligt, så din hud forbliver sund og stærk. En professionel hårfjerning kan også gøres, så det holder længere, end hvis du selv tog dig af hårfjerningen.

Hvis du bor i Horsens eller omegn, og du gerne vil have foretaget en hårfjerning tæt på, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at tage imod din tidsbestilling fortælle mere om behandlingen.

Hvis du har brug for velvære og pleje, kan du også bestille tid til en behagelig og effektfuld ansigtsbehandling eller en massage. Hos Liseminde Hudpleje får du synlige og mærkbare resultater, som vil være alle pengene værd. Klinikejer Mona Rasmussen har en lang erfaring med kosmetiske behandlinger, som giver resultater.

Kontakt Liseminde Hudpleje og hør mere om hårfjerning nær Horsens

Hvis du bor i Horsens og gerne vil have foretaget en hårfjerning, er Liseminde Hudpleje et oplagt valg. Her får du en grundig og skånsom hårfjerning, som er mild mod huden, og du kan derfor trygt slappe af under behandlingen. Hvis du gerne vil forkæle dig selv med en anden kosmetisk behandling såsom en ansigtsbehandling eller en massage, kan du også kombinere dit besøg med flere behandlinger.

Du er altid velkommen til at kontakte klinikken for mere information, tidsbestilling eller spørgsmål. Vi lytter meget gerne til dine specifikke behov og ønsker, så vi kan finde den helt rigtige løsning for dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Rutebeskrivelse fra Horsens


Yderligere rutebeskrivelse fra Horsens til klinikken

Liseminde hudpleje V/Mona Rasmussen

Dalstedvej 3

8654 Bryrup

Mobil: 27 12 74 76

mona@lisemindehudpleje.dk

CVR: 34385505

 Åbningtider:

Mandag: Lukket

Tirs-Ons: 9-15

Tors-Fre: 9-18

Lørdag: 9-14

Andre tider efter aftale