Ansigtsbehandling

Effektfuld ansigtsbehandling nær Horsens

Hvis du bor i Horsens, og du gerne vil have lavet en behagelig ansigtsbehandling, så er Liseminde Hudpleje et trygt valg. Hos Liseminde Hudpleje får du en professionel ansigtsbehandling, som giver synlige resultater. Det skal gerne bidrage til en oplevelse af velvære samtidig med, at behandlingen er resultatrig.

Klinikken ligger i køreafstand fra Horsens og drives af Mona Rasmussen, som er uddannet kosmetiker. Hun vil give dig en ansigtsbehandling, som både har en gavnlig effekt på dit sind og din hud. Du er altid velkommen til at kontakte Mona Rasmussen for bestilling af tid til en ansigtsbehandling eller en anden kosmetisk behandling tæt på Horsens.

Behandlinger hos Liseminde Hudpleje

En ansigtsbehandling kan være med til at styrke din hud og få det bedste frem i dit ansigt. Huden i ansigtet har stor betydning for dit udseende og de signaler du sender, og jo smukkere og sundere din hud ser ud, jo bedre signaler vil du udsende. Der er derfor god grund til at forkæle dig selv med en professionel ansigtsbehandling, som kan hjælpe til at bringe det smukkeste frem i dit ansigt.

Hos Liseminde Hudpleje nær Horsens kan du få forskellige behagelige og effektfulde kosmetiske behandlinger. Udover en ansigtsbehandling kan du få lavet en professionel hårfjerning eller få en beroligende massage.

Klinikejer Mona Rasmussen har en lang erfaring med og en stor viden om kosmetiske behandlinger, som giver velvære og mærkbare resultater. Her er du i centrum, og der er stort fokus på, at det skal være en god oplevelse for dig.

Naturlige kvalitetsprodukter

Hos Liseminde Hudpleje tilbyder vi ansigtsbehandlinger, hvor der udelukkende bliver anvendt naturlige produkter af høj kvalitet. Det er produkter, som er fri for parabener og mineralske olier, og her er kvaliteten i fokus, så du kan føle dig helt tryg. Hvert et produkt er nøje udvalgt, så de lever op til de høje kvalitetskrav, som Mona har til sine produkter. Produkterne er naturlige og skånsomme, samtidig med at de er effektive og giver synlige resultater.

Så uanset om du har en meget følsom hud, om du er parfumeallergiker eller du måske er gravid, kan du føle dig tryg ved at få en ansigtsbehandling hos Liseminde Hudpleje nær Horsens.

Om klinikejeren bag

Mona Rasmussen ejer klinikken Liseminde Hudpleje, og hun sætter en ære i at give en ansigtsbehandling og andre kosmetiske behandlinger, som gør en forskel for kunden. Hun har en stor viden på området, og hun har arbejdet med faget i mange år.

Mona er udlært kosmetiker ved Visage Hudplejeklinik og har erfaring med kosmetiske behandlinger som ansigtsbehandlinger fra tidligere arbejde i både Kolding og Horsens. Hun har herudover undervist i faget spa, på kosmetiker uddannelsen, på Syddansk Erhvervsskole i Odense.

Kontakt Hudpleje og hør mere om en ansigtsbehandling nær Horsens

Hvis du gerne vil forkæle dig selv med en lækker og synlig ansigtsbehandling tæt på Horsens, er Liseminde Hudpleje et trygt valg.

Du er altid velkommen til at kontakte klinikken for tidsbestilling, spørgsmål eller mere viden om behandlingerne.

Rutebeskrivelse fra Horsens

Find yderligere rutevejledning fra Horsens til klinikken

Liseminde hudpleje V/Mona Rasmussen

Dalstedvej 3

8654 Bryrup

Mobil: 27 12 74 76

mona@lisemindehudpleje.dk

CVR: 34385505

Åbningtider:

Mandag: 9-13

Onsdag i lige uger: 9-15

Fredag i ulige uger: 9-15

Lørdag: 9-14

Andre tider efter aftale