Sugaring

(hårfjerning)

Sugaring behandling i klinik nær Silkeborg

Hårfjerning med sugaring er en yderst skånsom og mild hårfjerningsmetode med tydelig effekt. Mona Rasmussen er uddannet kosmetiker og er ejer af klinikken Liseminde Hudpleje. Hun har mange års erfaring med kosmetiske behandlinger, og hun har fokus på sunde og skånsomme behandlinger med synligt flotte resultater.

Hvis du bor i Silkeborg, og du gerne vil have foretaget en sugaring hårfjerning tæt på, er Liseminde et godt valg. Klinikken ligger 5 km fra Bryrup i nær afstand til Silkeborg, og det er derfor nemt og hurtigt at komme til klinikken.

Hvad er en sugaring hårfjerning?

En sugaring hårfjerning er en meget effektiv og skånsom metode til at fjerne hår. Med en sugaring behandling bliver hudområdet påført en sukkermasse, som bliver fjernet med en særlig teknik, så hårene bliver trukket ud i deres naturlige retning. Hårene bliver trukket ud i deres tidlige vækstfase, hvilket er langt mere skånsomt og mildt mod huden end andre hårfjerningsmetoder. Med en sugaring hårfjerning undgår du på den måde en irriteret hud. Du får et flot resultat og en rolig, pæn hud, som ikke tager skade.

Hårfjerning med sugaring er derfor en oplagt og tryg løsning, hvis du for eksempel har en sart hud, eller du nemt får eksem.

Mange års erfaring

Liseminde Hudpleje er ejet af kosmetiker Mona Rasmussen, som har mange års erfaring med kosmetiske behandlinger. Hun er specialiseret i velvære og pleje, som giver mærkbare og synlige resultater. Du kan derfor være tryg ved at få foretaget en behandling hos Mona.

Kontakt Liseminde Hudpleje for at høre mere om sugaring nær Silkeborg

Hvis du gerne vil forkæle dig selv med en skånsom og professionel sugaring i nærheden af dit hjem i Silkeborg, så er Liseminde Hudpleje et trygt valg. Klinikken ligger på Silkeborg/Horsens landevej, og det er nemt og hurtigt at komme til klinikken fra Silkeborg. På Liseminde Hudpleje klinik får du en sugaring hårfjerning, som er mild mod din hud med flotte resultater.

Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig til et større velvære!

Rutebeskrivelse fra Silkeborg

Yderligere rutevejledning fra Silkeborg til klinikken

Liseminde hudpleje V/Mona Rasmussen

Dalstedvej 3

8654 Bryrup

Mobil: 27 12 74 76

mona@lisemindehudpleje.dk

CVR: 34385505

 Åbningtider:

Mandag: Lukket

Tirs-Ons: 9-15

Tors-Fre: 9-18

Lørdag: 9-14

Andre tider efter aftale